Grando Keuken & Bad Zwolle

Adresgegevens

Zwolle, Marsweg 33, 8013 PE, tel: 038 - 7200868
www.grando.nl/zwolle
[email protected]
facebook.com/grandozwolle

Korte omschrijving van het assortiment

Grando Zwolle is een franchiseonderneming in eigendom van Bas Velzing. Hij heeft eind 2018 de nieuwste showroom van Zwolle geopend die maar liefst 1100m2 groot is.

Voor elke wens hebben wij keukens. Gaat u voor  Industriële keukenslandelijkmodern of gaat u voor luxe design? Kiest u voor een L-opstelling of gaat u voor een kookeiland? Diverse bekende merken keukens vindt u in uw stijl in onze showroom. 

Bent u opzoek naar een badkamer en/of toilet dan bent u aan het juiste adres. Wij kunnen het gehele traject voor u ontzorgen. Van ontwerp tot aan daadwerkelijke realisatie.

Wij heten u van harte welkom om uw plannen met ons te bespreken waaruit wij een concreet voorstel met tekeningen aan u voorleggen.

Voor betaalbaar keuken- en baddesign gaat u naar Grando Zwolle.

Kortingen

15 % op de offerteprijs op vertoning van uw ledenpas. Tevens hebben wij voor alle leden een leuke extra bij uw keuken, badkamer of toilet.

Bijzonderheden
  • Gehele traject kunnen wij indien u wenst begeleiden. Het voordeel van u is één aanspreekpunt voor de verspillende initiatieven die uitgevoerd dienen te worden.
  • Aangesloten bij het CBW (Centrale Branchevereniging voor Wonen) Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt voordelen en zekerheid. Wij hanteren algemene voorwaarden die u als consument goed beschermen. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar de CBW-voorwaarden.
Datum
maart 2019