Contact

Volg ons op social media!

Steenhouwerij van Ommen

Ambachtslieden met passie!

Steenhouwerij Van Ommen heeft al drie generaties ervaring op het gebied van het maken, plaatsen en restaureren van grafstenen. Sinds 1932 leveren wij kwaliteit tegen nette prijzen (deze staan ook vermeldt op onze website). Bij ons vindt u nog echt service, vakmanschap en liefde voor het natuursteenwerk.  Wij leveren grafmonumenten in alle soorten, maten en materialen. Van budgetsteen tot een grafsteen geheel op maat gemaakt.

Het oude ambacht wordt door ons nog beoefend, dus een monument in ambachtelijk hakwerk behoord tot ook de mogelijkheden.

Wanneer u een eigen ontwerp heeft of graag een uniek ontwerp wilt laten maken, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Uw wensen en ideeën als nabestaande zijn de basis voor het uiteindelijke monument!

Kortingen

10% op de prijs van een nieuw grafmonument of gratis accessoires t.w.v. € 150,00 (verkoopprijs) bij aankoop van een nieuw grafmonument.

(uw lidmaatschap dient u van te voren te tonen!!)

10% korting bij Steenhouwerij van Ommen

Bijzonderheden

  • Graag ontvangen wij u in één van onze ruim ingerichte toonzalen en monumententuin.
  • U wordt in een gemoedelijke sfeer ontvangen en vakkundig en begripvol geïnformeerd over de (vele) mogelijkheden op het gebied van gedenkstenen.
Voordelen
Contactinformatie
Openingstijden
Maandag 08:30 - 16:30
Dinsdag 08:30 - 16:30
Woensdag 08:30 - 16:30
Donderdag 08:30 - 16:30
Vrijdag 08:30 - 16:30
Zaterdag 09:00 - 13:00
Zondag Gesloten
Volg ons: Printen: