Contact

Volg ons op social media!

Surviking is een onderneming die gespecialiseerd is in o.a.
Het organiseren van trektochten & Expedities in Scandinavie,  Wilderness Guiding, Verhuur Outdoor Uitrusting, Outdoor Fotografie.
Je hoeft in onze optiek nl. niet naar Lapland voor een Arctische ervaring of naar het ‘onbereikbare’ Siberië om eens in een Taiga bos te bivakkeren. Wij laten jou vertragen, even weg uit de sleur van de drukke maatschappij. De natuur is te mooi om te negeren, maar toch doen veel mensen dat onbewust. Op reis met Surviking is beleven en zorgt voor een unieke herinnering! Uitrusting Wij regelen een groot deel van de uitrusting, mocht je dit zelf niet hebben. Een rugzak en/of slaapzak kost al gauw een paar honderd euro en dat werpt een behoorlijke drempel op voor iemand die dit voor de eerste keer gaat doen of niet vaak doet. Tijdens onze reizen kun je gebruik maken van de zgn. Surviking Uitrusting Pakketten die bestaan o.a. uit een tent, slaapmatje, slaapzak, rugzak, brander en wandelstokken. In de winter krijg je van ons ook de sneeuwschoenen in bruikleen. 

Surviking is tevens gespecialiseerd in het verhuren van hiking en/of expeditie uitrusting voor particulieren en bedrijven (B2B). Klimaat Het klimaat is een hot topic, dat weten we bij Surviking als geen ander. Reizen heeft impact en klimaatneutraal reizen bestaat niet. 

Tijdens onze reizen geven wij onze klanten mee hoe mooi natuur en kwetsbaar de natuur is en hoe we dit kunnen doorgeven naar een volgende generatie. We proberen onze impact zo klein mogelijk te houden. WGA geaccrediteerde gidsen Onze guides zijn gediplomeerde WGA wilderness guides. Wij begeven ons van de paden af, in (semi) remote gebieden. Een wildernis gids is in onze optiek de meest veelzijdige keuze om de klanten een unieke beleving te geven. Het gaat bij ons niet alleen om het hiken of het doel. De reis, de manier van onderweg zijn, met oog voor de natuur, is nog veel belangrijker! 

5% korting bij Surviking

Kortingen

5% korting

Gebruik maken van de korting?

De details van de Surviking-actie zijn alleen zichtbaar na invoering van uw lidmaatschapsnummer. (verplicht)

Voordelen
Contactinformatie
Openingstijden
Maandag 24uur open
Dinsdag 24uur open
Woensdag 24uur open
Donderdag 24uur open
Vrijdag 24uur open
Zaterdag 24uur open
Zondag 24uur open
Volg ons: Printen: