Contact

Volg ons op social media!

PuzzelBrein

PuzzelBrein is een dik puzzelboek met 36 verschillende puzzels zoals kruiswoordpuzzels, sudoku’s, woordzoekers en vele andere puzzels. Met iedere puzzel kunt u een prijs winnen. Er zijn vier jaarprijzen (o.a. een kampeercheque, een audioset en een meubelcheque) en vele andere prijzen die er iedere vier weken uitgaan (luxe horloges, gadgets, keukenapparaten, uitjes, boeken etc…). De waarde van de complete prijzenpot is ruim 20.000 euro.

Aanbod voor OdIJ leden

PuzzelBrein heeft een kennismakingsactie lopen waarbij puzzelliefhebbers zich mogen inschrijven voor één gratis exemplaar twv € 12,50.
ODIJ leden hebben altijd recht op meer voordeel. In dit geval zelfs dubbel voordeel en ontvangen twee maanden achter elkaar een gratis puzzelboek met een gezamelijke waarde van € 25,–

Bijzonderheden

  • De aanvraag wordt alleen geaccepteerd als deze volledig is;
    als u 18+ bent; als u de afgelopen 6 maanden geen gratis PuzzelBrein heeft ontvangen;
    als u ODIJ lid bent en als u PuzzelBrein toestemming geeft om per mail aanbiedingen te sturen (u kunt deze toestemming op ieder moment intrekken door onderaan de mailing op ‚uitschrijven‘ te klikken).
    De actie is dus 100% gratis (ook geen verzendkosten) en na die twee exemplaren stopt het automatisch. U zit dus nergens aan vast.
Voordelen
Contactinformatie
Openingstijden
Maandag 10:00 - 12:00
Dinsdag Gesloten
Woensdag 10:00 - 12:00
Donderdag Gesloten
Vrijdag 10:00 - 12:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Volg ons: Printen: