Contact

Volg ons op social media!

The ultimate race experience

Bij Racesquare beleef je een volledig Formule 1 weekend in een uurtje! Als je Racesquare binnenstapt dan voel je direct de race adrenaline stromen. Stap in de simulator voor een levensechte Formule 1 ervaring. Je start met training om de baan te leren kennen. Daarna probeer je tijdens de kwalificatie de snelste tijd neer te zetten en ten slotte laat je aan iedereen zien hoe snel je bent in de race. Misschien zelfs wel P1?

Je kan natuurlijk alleen komen racen, maar nog leuker is het om het op te nemen tegen vrienden, familie of collega’s. Tijdens de race sta je met elkaar in contact zodat je commentaar kunt geven op die ene inhaalactie of dat uitstapje in de grindbak. Na de race is er alle tijd en ruimte om nog even na te praten in het gezellige racecafé. Het is allemaal mogelijk bij Racesquare.

Op eigen niveau

Bij Racesquare houden ze rekening met iedereen. Race of game ervaring is niet nodig, je racet zo weg! Afhankelijk van je niveau kun je besluiten welke soort race je gaat rijden. Zo heb je de soft race voor de beginners, de medium race voor de regulars en hard voor de echte professionals. De verschillende stijlen zijn verschillend in niveau maar ook in opbouw. De racemarshall voorziet de race niet alleen van commentaar, maar geeft ook uitleg. Mag het een tandje uitdagender? Kies dan voor zelf schakelen. Dat kan geregeld worden!

Ook voor bedrijven

Ontdek de competitieve kant van jouw collega’s tijdens een bedrijfsuitje of teamuitje bij Racesquare. Wil je jouw collega’s uitdagen voor een onvergetelijk bedrijfsuitje? Zoek niet verder dan Racesquare! Stap in de schoenen van je favoriete Formule 1-coureur en race live tegen 19 andere deelnemers op de mooiste circuits ter wereld. Laat de rook, licht en geluidseffecten je meevoeren tot de adrenaline door je lijf giert. Ben jij als eerste over de finish? Of rijd je iedereen van de baan? Daag jezelf uit en bewijs dat jij de koning van de baan bent!

Korting:

  • met de kortingscode profiteer je van 25% korting op een Race Experience 60 min. De korting is geldig voor races op alle dagen, behalve vrijdag en zaterdag.
    Wanneer ga jij de strijd aan op het circuit? The battle is on!

25% korting bij Racesquare

Bijzonderheden

Je vindt Racesquare verspreid over het land, maar één van onze meest iconische vestingen is in Zwolle. In het PEC stadion en met uitzicht op het veld komen voetbal en racen samen als nooit tevoren!

Alleen geldig voor de vestigingen:
Alkmaar, Rotterdam, Utrecht, Zandvoort en Zwolle

Gebruik maken van de korting?

De details van de Racesquare actie zijn alleen zichtbaar na invoering van uw lidmaatschapsnummer. (4 of 5 cijferig verplicht)

Voordelen