Contact

Volg ons op social media!

Rijs Computershop Heerde

Is je computer vastgelopen? Geeft de printer storing? Wil je mail niet versturen? Voor deze en vele andere vragen rondom jouw computer, tablet of smartphone kan je bij ons terecht.  Geen vraag is ons te gek en onze computerspecialisten helpen je snel weer op weg! En altijd zijn er specialisten aanwezig die je kunnen helpen bij diverse vragen rondom je computer, netwerk, printer, accessoires, kabels, etc. Naast dat we altijd een mooie selectie van laptops, desktops, printers, monitoren en tablets op voorraad hebben, bieden we een uitgebreid assortiment netwerk-, computer-, tablet- en smartphone accessoires uit voorraad aan.

In onze computerspeciaalzaak in Heerde tref je altijd een expert aan die jou kan helpen. Je kan er terecht voor advies over en het doen van aankopen, reparaties, hulpvragen of het gebruik of instellen van je apparaten en meer. Bovendien zijn wij gewend om veel hulpvragen direct aan de balie voor je op te lossen. We bieden daarnaast hulp op afstand of komen bij je op locatie om bijvoorbeeld de Wifi te verbeteren.

10% korting bij Rijs Computershop

Korting

10% korting op al onze diensten.

De korting geldt op al onze diensten, dus voor hulp aan huis, bij reparaties van je computer, tablet, printer, smartphone, etc. of bij hulp op afstand*.

Bijzonderheden

  • Recht op korting dient u vooraf te melden door het tonen van de lidmaatschapskaart.
  • Geldt niet in combinatie met andere aanbiedingen
  • * Geldt bij hulp op afstand alleen als vooraf de lidmaatschapskaart getoond is in één van onze winkels.
  • Geen korting op apparatuur (pc-laptop-printer enz.)
Voordelen
Contactinformatie

Eperweg 50A, 8181 EX Heerde, Nederland

Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 17:30
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 17:30
Vrijdag 11:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten
Volg ons: Printen:
Extra informatie

Maandag alleen op afspraak