Contact

Volg ons op social media!

Uw as verstrooien op het mooiste watermonument

Het water heeft voor velen een bijzondere betekenis.
Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun as te laten verstrooien op een bijzondere plaats. Met “Waterrust” kunt u uw as laten verstrooien vanaf onze boot.

Veel mensen hebben dierbare herinneringen aan het water. Een asverstrooiing vanaf een boot op het water is dan ook voor velen een prachtige manier om mooi en betekenisvol afscheid te nemen.

Waardig as verstrooien, het water als laatste rustplaats
Onze asvertrooiingen zijn intieme privé aangelegenheden. Op onze vaart bent u, behalve met de schipper en eventueel uw uitvaartleider, dan ook uitsluitend met uw eigen familie aan boord.
Na een overlijden moet er heel veel in een korte en emotionele periode worden geregeld. Na een crematie duurt het tenminste een maand voordat u de as van uw dierbare kunt ophalen. In deze tijd kan ook al worden nagedacht over wat u met de as wil gaan doen. Een asvertrooïng op het water is een waardig afscheid.

Respectvol as verstrooien en afscheid nemen vanaf het water
We varen uit tot de plaats waar de asverstrooiing plaatsvindt. We stoppen de motor en laten de boot meedrijven op de golven en wind. Indien gewenst kan bij aanvang van de ceremonie op de strooilocatie de bel worden geluid. U heeft de gelegenheid om een toespraak te houden, de as uit te strooien en eventueel bloemen/ bloemblaadjes in het water te strooien. Ook kunt u ervoor kiezen om de ceremonie in stilte te volbrengen of muziek af te spelen. Indien u dat prettiger vindt, kan de ceremonie ook worden begeleid door uw eigen uitvaartleider.

Korting

Alleen voor ODIJ leden 10% korting

Gebruik de code “ODIJ” bij boekingen via de website.

Bijzonderheden

Een asvertrooiing is een emotioneel en aangrijpend moment. Het is daarom belangrijk dat alles duidelijk is en volgens uw wensen verloopt. We hebben daarom, ter voorbereiding op de tocht, contact om uw wensen duidelijk in kaart te brengen. Dit kan persoonlijk aan boord, telefonisch of via de mail. We nemen dan uw specifieke wensen door en maken afspraken over zaken als de opstapplek, de route en de precieze plaats van de verstrooiing. Ook uw wensen, zoals bel luiden, hoornsignalen en eventuele muziek aan boord worden dan besproken.

Wij denken graag met u mee om van uw verstrooiing een gedenkwaardig en onvergetelijk afscheid te maken.

Voor meer informatie kunt u altijd en vrijblijvend contact opnemen.

Voordelen
Contactinformatie
Openingstijden
Maandag 24uur open
Dinsdag 24uur open
Woensdag 24uur open
Donderdag 24uur open
Vrijdag 24uur open
Zaterdag 24uur open
Zondag 24uur open
Volg ons: Printen: